Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Auteur:
datum:
Categorie:
tags:

Barry is Microsoft Certified Data Analyst Associate!

Kwaliteit van kennis en kunde van de medewerkers binnen WeExcel vinden we, net als andere ondernemingen, belangrijk. Naast het onderling uitwisselen van kennis en ervaring laten we ook de kennis toetsen door middel van certificering. 

Dit keer mogen we Barry van Kessel feliciteren met het behalen van het examen DA-100: Analyzing Data with Microsoft Power BI. Barry mag zich daarmee een jaar lang Microsoft Certified Data Analyst Associate noemen. In combinatie met zijn praktijkervaring maakt dit hem voor u als klant een ideale partner om samen met u inzicht te verschaffen in uw bedrijfsprocessen met behulp van Power BI.

Overweegt u om Power BI te gaan gebruiken binnen uw organisatie of vraagt u zich af wat Power BI voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om met ons van gedachten te wisselen.

Heeft u een zetje nodig om zelf aan de slag te gaan met Power BI? We bieden ook de mogelijkheid voor Dashboard in een dag. Onder begeleiding van een consultant ontwikkelt u een dashboard op basis van uw eigen bedrijfsdata. Dit dashboard kunt u direct daarna binnen uw organisatie inzetten. Sessies van 2 x 4 uur of 3 x 3 uur zijn ook bespreekbaar.

Hebben we uw interesse gewekt, neem dan contact met ons op via info@weexcel.nl of 050-364 5830