Development

Bureau Cicero
Audit Processor Project

Office automation door middel van het versnellen van controle werkzaamheden en herhalende taken. Hierdoor hebben we de doorlooptijd van een dossier drastisch kunnen verlagen en de druk op de backoffice aanzienlijk kunnen verlagen.

Development

Rabobank
Rente Derivaten Project

We hebben met het WeExcel team deel uitgemaakt van het Ontwerp Team van het Rentederivaten project. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor de realisatie van de applicatie. De applicatie was in staat om verschillende derivaten producten en leningen terug te rekenen en opnieuw op te bouwen. Een bijzonder complexe applicatie die ons tot het uiterste van ons kunnen gepushed heeft.

Development

ABN Amro Private Bank
Facturatie Project

Een drie koppig team van WeExcel heeft een maatwerk applicatie ontworpen en ontwikkeld voor het afhandelen van de facturatie van de gehele private bank. Onze applicatie synchroniseerde met het CRM systeem, klant administratie en het portefeuille systeem. Veel API’s die geleid hebben tot een product waarbij nog 1/3 van de mankracht nodig was terwijl de nauwkeurigheid vele malen hoger werd.

Development

ABN Amro Mees Pierson
Alerting Project

Het idee, functioneel en technisch ontwerp is opgesteld door ons en het project is onder onze leiding gerealiseerd. Het doel van de applicatie was het versturen van beleggings informatie op basis van portefeuille inhoud. Hierbij hebben we een interface ontworpen waarin het bericht opgemaakt, goedgekeurd en verzonden kan worden via 4 verschillende kanalen. De applicatie was in staat te communiceren met account managers, het CRM en externe partijen die verantwoordelijk zijn voor het drukwerk.

Security

Cloudteq
ISO/IEC 27001 & NEN7510

Wij hebben de succesvolle certificering van Cloudteq begeleid. En zijn nog steeds interne auditor bij Cloudteq. Cloudteq heeft zijn certificering behaald in 2018 en is zonder enige moeite de jaren erna door de externe audits gerold. Iets waar wij ook bijzonder trots op zijn.