Home Forums FAQ Handleiding Website

 • Handleiding Website

   Emil updated 10 months, 3 weeks ago 1 Member · 1 Post
  FAQ
 • Emil

  Administrator
  4 september 2020 at 10:04

  Welkom op We Excel.nl.

  Wij gebruiken deze site om onze projecten te realiseren en te communiceren met elkaar en met onze klanten. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden.

  De basis van elk project is een project groep. Binnen deze groep bestaand de volgende manieren van communiceren:

  1. Timeline: Hier staat alle communicatie in betreft het project, behalve de 1 op 1 berichten. Hier kan je ook direct reageren. Let op: als je in de feed post is het zichtbaar voor alle gebruikers op ons platform, als je reageert op een groep of groeps forum is het beperkt tot dat forum.
  2. Discussies: Hier posten we alle [BUGS], [NEW REQUEST] deze worden per item afgehandeld en daarna gesloten.
  3. Documents: Hier zetten we alle opleveringen van het project neer. Deze kunnen hier makkelijk gedownload worden.
  4. Privé bericht: Op deze manier kan je een persoonlijk bericht sturen aan 1 of meerdere personen. We verkiezen het forum en de feed over persoonlijke berichten, maar soms is deze functie handig.

  Alle groepen zijn gescheiden van elkaar.

  Hoe kom je bij deze functies?

  Linker menu

  Dit zijn snelkoppelingen naar alle mogelijke vormen van communicatie die jij gestart bent, zo kan je dus snel naar alle geopende forum discussies en reacties kijken.

  1. Global Timeline: Hierin staan alle updates op de site waar jij toegang toe hebt.
  2. Your Account: Hier kan je de instellingen van je account vinden zoals wanneer de site je een email stuurt, per definitie staat alles op “JA“, we adviseren om dit zo te laten staan. Je kan hier ook nog wat privacy instellingen aanpassen mocht je dat nodig vinden.
  3. DATA REQUEST: (Your Account) Hier kan je al je data opvragen die je ooit op ons platform hebt ingevoerd. Dit is handig om later alle communicatie terug te lezen in chronologische volgorde om aan het eind van het project te evalueren.
  4. Your Groups: Hier staan alle groepen die gekoppeld zijn aan je persoonlijke account. Dit is de basis van elke samenwerking.
  5. Your Documents: Bestanden die jij gedeeld hebt op ons platform kan je hier terug vinden. De project groep bestanden staan hier niet, enkel wat jij zelf hebt ge-upload.
  6. Email Invites: Wat is een project groep zonder leden? Hier kan je mensen uitnodigen om zich in te schrijven op WeExcel.nl, daarna kan je ze toevoegen aan de project groep. Dit is een platform uitnodiging.

  Via het persoonlijke account knopje (rechtsboven) kan je ook bij alle functies komen van de site. Deze knop heeft de naam die je jezelf gegeven hebt op deze site.

  In een Groep:

  1. Feed (standard view): Alle communicatie in chronologische volgorde, met de mogelijkheid om te reageren of iets te ‘liken’ zodat je het makkelijk terug kan vinden.
  2. Members: Leden van het projectteam, via deze weg kan je een prive bericht sturen, dit is enkel mogelijk als je ‘ge-connect’ bent met elkaar. Dat kan je hier ook doen door een connect verzoek te versturen naar deze gebruiker.
  3. Photos: Mocht je iets willen laten zien via een screenshot dan kan je deze hier uploaden. Deze worden ook op de Feed geplaatst.
  4. Send Messages: Versturen van een bericht naar iedereen die deel uitmaakt van de project groep. Dit gebruiken we om Fases, Iteraties etc af te sluiten.
  5. Documents: Hier publiceren we onze tools, zodat deze gedownload kunnen worden.
  6. Discussions: Hier posten we alle [BUGS], [NEW REQUEST] deze worden per item afgehandeld en daarna gesloten. De volgorde is bepaald door; Supersticky en Sticky. Waarbij Super sticky het belangrijkste is.
  7. Send Invites: Als iemand zich ingeschreven heeft op het platform kan je hem/haar daarna uitnodigen voor de project groep.

   

  Veel plezier en ontwikkel samenwerken toegewenst op ons platform!

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now

Wij helpen graag met office automation, proces verbetering en de technische realisatie ervan.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?

Neem even contact op!