PROCESS AND SOFTWARE DEVELOPMENT

ONZE TEAMS.
ONZE DEVELOPMENT.
ONZE SECURITY.

HUUR EEN

DEVELOPMENT TEAM

DEV TEAM, DIRECT KLAAR VOOR ACTIE

Wij kunnen een compleet projectteam inzetten binnen uw organisatie. Op deze wijze kunnen wij direct aan de slag met jullie project. Een business analyst zal indien nodig de eerste stappen maken voordat de developers binnenkomen. Daarna zal ons gehele geoliede team met gezamenlijk meer dan 50 jaar development ervaring uit de startblokken schieten.

AGILE MANIER VAN WERKEN

Alle medewerkers van We Excel werken uitstekend in een agile omgeving en zijn ook gecertificeerd Scrum Master. Iedereen heeft ruime ervaring met Jira, GitHub en andere gangbare development tools. Mochten jullie dev-teams en tooling nog niet agile werken dan maken we graag van de gelegenheid gebruik om agile te introduceren via één van onze Scrum Masters.

Project Manager / Scrum master / Analist

Onze begeleidende rollen zijn altijd faciliterend. Mede door langdurige teamverband, de diversiteit binnen ons team en uitstekende communicatieve vaardigheden weten we precies hoe we het project zo efficient mogelijk moeten aanpakken. Hierdoor bereiken we heel snel maximale efficiëntie, ook in combinatie met jullie eigen development team.

HUUR EEN

SPECIALIST

DEVELOPER

Onze developers zijn specialisten met diepgaande kennis van bedrijfsprocessen, ontwikkel-methodieken, data-modellen en financiële kennis. Uitstekende communicatieve vaardigheden maken onze developers de motor van jullie project. Op freelance basis zijn onze mensen in te huren voor een tijdelijk project.

 

ANALIST / PROJECT MANAGER / SCRUM MASTER / BUSINESS CONSULTANT

Onze mensen hebben 10 jaar en meer ervaring in de functies waarin wij ze aanbieden. Of je nu een project manager zoekt of een volwaardige scrum master, deze kunnen op afspraak jullie project komen versterken.

 

WIJ ONTWIKKELEN

APPLICATIES / RAPPORTAGES / API'S

APPLICATIE ONTWIKKELING

Bestaat er een idee om een proces te automatiseren? Is er een wens voor een maatwerk oplossing? Wij vullen dit graag voor jullie in. Onze ervaring biedt eindeloze mogelijkheden. Zo hebben we onder extreme tijdsdruk een facturatiesysteem ontwikkeld voor een financiële instelling maar hebben we ook binnen 1 dag een eenvoudige tijdregistratie tool gemaakt voor een 8 koppige organisatie. Beide klanten waren uiterst tevreden over de doorlooptijd waarbij alle requirements zijn vervuld en alle milestones zijn behaald.

Rapportages

Alle medewerkers van We Excel hebben ruime ervaring met financiële rapportages. Van dividendberekeningen tot jaarrekeningen tot facturatie tot real-time dashboards. We kunnen uitstekend meedenken, sparren en een optimale uitkomst realiseren gebaseerd op de stand van de techniek van vandaag.

Business Intelligence 

Simpelweg het verzamelen van gegevens en deze omzetten in bruikbare informatie. Dit leidt tot kennis en inzicht en geeft aanzet tot gerichte actie met als doel slimmer werken zodat de organisatie competitiever wordt.

Wij zijn experts in het verzamelen van deze informatie, het maken van datamodellen en het visualiseren van relevante informatie al dan niet real-time.

MAATWERK

Vrijwel alle wensen zijn maatwerk. Wij destilleren essentie, houden rekening met de toekomst en groei van uw organisatie, geven graag een advies af en acteren op duidelijke gemaakte afspraken. 

ASSURANCE EN RISICO BEPERKING

ISO27001 / NEN7510 / ISAE3xxx / h4ck1ng

ISO/IEC 27001 CERTIFICERING

Wij maken organisaties gegarandeerd klaar voor een ISO/IEC 27001 certificering en durven te stellen dat we daar uiterst efficiënt in zijn geworden. We werken voor een deel met kant en klare procedures en oplossingen die wij direct kunnen toepassen. Dit is een stuk ervaring die wij meenemen waar direct gebruik van gemaakt kan worden, neem contact op om een set met voorbeelden te ontvangen die direct toegepast kunnen worden om een indruk te krijgen van onze manier van werken.

INTERNE ISO AUDIT

Al in het bezit van een certificaat? We doen graag een interne audit en geven hierbij suggesties voor verbetering van de organisatie binnen de norm en desgewenst meer. Wij zijn hierbij duidelijk en leveren bij elke suggestie handvaten om direct mee aan de slag te gaan.

PRIVACY

We helpen graag mee met het optuigen van het compliant zijn aan de AVG/GDPR, deze maakt ook onderdeel uit van verschillende normenkaders. Wij hebben beproefde handvaten voor de meeste situaties en toepassingen. Zoals bij de ISO, kan je hiervoor ook een set voorbeelden ontvangen om direct aan de slag te gaan.

CERTIFICERING ADVIES

Vanuit een keten verantwoordelijkheid vraagt een van uw klanten om een certificaat, wat zijn de mogelijkheden en hoe kan je dit het beste aanpakken. Wij lichten u graag voor over onze werkwijze, we verhelderen de markt en de norm voor u. Kosteloos.

TOTAAL OPLOSSING

Indien gewenst nemen we contact op met alle partijen die benodigd zijn om tot een succesvolle certificering te komen. Denk hierbij aan auditors, pen-testers en juristen. Wij leveren van a tot z de begeleiding aan om tot certificering te komen. Zo heb jij éen aanspreekpunt voor het gehele traject.

H4ck1ng - PENETRATIETEST

Een team van ethical hackers zal aan de hand van een scope en eventueel normenkader een penetratie test uitvoeren en hierbij een assurance rapportage afleveren die direct bruikbaar is voor de organisatie en de externe auditor. Een penetratie test kan uitgevoerd worden op verschillende types IT architectuur van bedrijfsnetwerk tot applicaties tot mobiele en IoT devices en WiFi netwerken. Als unieke service kunnen we de bevindingen ook verhelpen. Het betreft niet enkel uitvoeren en onderzoeken, we kunnen ook repareren. 

Wij helpen graag met office automation, proces verbetering en de technische realisatie ervan.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?

Neem even contact op!