WAT HEBBEN WIJ GEDAAN MET

ONZE MENSEN.
ONZE PROJECTEN.
ONZE TROTS.

RABOBANK

RENTE DERIVATEN

We hebben met het team deel uitgemaakt van het Ontwerp Team van het Rentederivaten project. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor de realisatie van de applicatie. De applicatie was in staat om verschillende derivaten producten en leningen terug te rekenen en opnieuw op te bouwen. Een hele complexe applicatie die ons tot het uiterste van ons kunnen ge-pushed heeft.

ABN AMRO MEES PIERSON

FACTURATIE

Een drie koppig team van We Excel heeft een maatwerk applicatie ontworpen voor het afhandelen van de facturatie. Onze applicatie synchroniseerde met het CRM systeem, klant administratie en het portefeuille systeem. Veel API’s die geleid hebben tot een product waarbij nog 1/3 van de mankracht nodig was terwijl de nauwkeurigheid vele malen hoger werd.

ABN AMRO

ALERTING

Het functioneel en technisch ontwerp is opgesteld door ons. Het doel van de applicatie was het versturen van beleggings informatie op basis van portefeuille inhoud. Hierbij hebben we een interface ontworpen waarin het bericht opgemaakt, goedgekeurd en verzonden kan worden via 4 verschillende kanalen. De applicatie was in staat te communiceren met account managers, CRM en externe partijen verantwoordelijk voor drukwerk.

CLOUDTEQ ONLINE WERKEN B.V.

ISO27001
NEN7510

Wij hebben de succesvolle certificering van Cloudteq begeleid. En zijn nog steeds interne auditor bij Cloudteq. Cloudteq heeft zijn certificering behaald in 2018 en is zonder enige moeite de jaren erna door de externe audits gerold. Iets waar wij ook bijzonder trots op zijn.

Wij helpen graag met office automation, proces verbetering en de technische realisatie ervan.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?

Neem even contact op!