Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
ONDERWERP:

Standaardisatie van informatiebeveiliging

Doelgroep:

MKB met een ketenverplichting

ISO/IEC 27001

De IEC/ISO27001 is een framework van beleid en procedures die alle legale fysieke en technische controles omvat van een organisatie zijn informatie risico management proces. Prachtige zin maar nu weet je nog niets. ISO is niets anders dan een set van beleidsstukken en processen die je opgetuigd aan de hand van een risico analyse van de zaken die je gebruikt in je bedrijfsvoering. Dit begint bij het aannemen van personeel de regels die ze binnen de organisatie moeten respecteren en hoe dingen uitgevoerd moeten worden binnen de eis van de organisatie (compliance) of wetgeving tot het uit dienst treden. Het raakt de gehele organisatie.

 

Waarom 27001 met WeExcel?

Geen Abonnementen

 

Wij doen niet aan abonnementen of andere vormen van herhaaldelijke betaling. Het is een eenmalige investering. Die je zelf kan uitbreiden met hulp van onze kant tegen uurtarief als je dat nodig vindt. Helder, duidelijk en simpel voor iedereen.

eenmalige investering

Geen nieuwe tools

 

Onze doelstelling is dat jij zo snel mogelijk je certificering behaalt. Hiervoor hebben we geen tools of systemen opgetuigd waar je mee moet gaan leren werken. Om de simpele reden dat je dat gewoon niet nodig bent. Word en Excel, slim en gestructureerd opgezet.

Slim gebruik van office

Duidelijke structuur

 

Ons pakket werkt als een handleiding. Stapsgewijs leer je alles kennen. Op deze manier kan je direct beginnen, en als het afgerond is ben jij op de hoogte van de norm. Wij regelen de stukken en jij past ze aan naar de wens van je organisatie. Gemak en eenvoud zijn key.

DIRECT STARTEN

Beproefd door derden

 

Onze stukken komen met vlag en wimpel door de initiële certificerende audit, vaak met complimenten van de auditor. Dit is inmiddels meerdere keren het geval geweest en de stukken worden steeds beter.

getoetst en bewezen

Zelf in control blijven

 

Geen afhankelijkheden, geen moeilijke tools, geen abonnementen, jij bent in control, en dat is precies de essentie van informatie beveiliging, in control zijn. Dat begint vanaf de dag dat we beginnen te implementeren.

jij bent in control

Certificering garantie

 

Wij zijn overtuigd van onze implementatie wijze en bieden hierom voor het 'Wij doen" pakket certificering garantie. Wij gaan samen regelen dat je organisatie een ISO27001 behaalt en in de toekomst zal behouden.

100% garantie

ISO/IEC 27001

Zelf doen

Uiterst simpel je krijg een totaal pakket aan beleidsstukken en alle handvatten om zelf de ISO27001 op te zetten in je organisatie. Onze e-learning omgeving neemt je aan de hand wat je moet doen.

€999

samen doen

 

Zelf doen pakket maar wij helpen je mee om de belangrijkste zaken van de norm goed neer te zetten. Denk hierbij aan de risico analyse en de verklaring van toepasselijkheid en de interne audit.

€999 + uurtarief

wij doen

 

Wij treden op als project manager ter realisatie van de implementatie van de norm. Wij begeleiden in het opzetten en toepassen van de norm. Dit traject is het snelste en we bieden certificering garantie.

Uurtarief

Veel gestelde vragen

€110 ex. Kortingen en vrijwilligers werk verstrekken wij pro-actief aan instellingen en instanties die aantoonbaar de wereld voor het collectief verbeteren.

Dat ligt aan de organisatie en de kwaliteit van de al uitgevoerde zaken. Er vanuit gaan dat alles goed is uitgevoerd kan je uitgaan van: risicoanalyse: 8, vvt: 8; interne audit: 10.

Voor het ‘Wij Doen‘ pakket geven we geen inschatting, er zijn te veel externe factoren die invloed hebben op de hoeveelheid tijd die wij benodigd zijn om het project te realiseren.

Bel: 050-364 5830

Nederland.

Maakt deel uit van de norm: Annex 18. Wordt in zijn volledigheid gedekt in alle pakketten.

"The best way to get management excited about a disaster plan is to burn down the building across the street.”

- DAN ERWIN