Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
ONDERWERP:

Inzicht krijgen in de manier hoe je aangevallen kan worden en jezelf hier weerbaar voor maken.

Doelgroep:

Online: iedereen.
Klassikaal: Bedrijven of andere groepen.-b

Format:

E-Learning of klassikaal

Security Awareness

Onze wereld is inmiddels erg digitaal geworden. We bankieren online we bewaren onze geheimen online of op apparaten die verbonden zijn met het internet. Geheimen zijn voor het gemak dingen waarvan je wil dat iemand anders ze niet mag zien. Om het simpel te houden we willen de vertrouwelijkheid van onze informatie waarborgen en ook de integriteit. Je wil ook niet dat iemand in je computer zit te rommelen en dingen aanpast waar je niets vanaf weet.

In het dagelijkse leven maak je al bewuste risico analyses je sluit je huis af zodra je deze verlaat je doet je auto op slot als je hem niet gebruikt. Je bent voorbereid op inbrekers want je hebt heel bewust veiligheidssloten laten monteren in je huis. Dit zijn weloverwogen keuzes om risico’s te beperken. Want je weet dat er mensen zijn die mogelijk je huis of auto gaan binnendringen.

Hetzelfde is het geval met alles wat je op je computer bewaard. Dit is niet enkel te benaderen door de toevallige passant maar is te benaderen door iedereen die toegang heeft tot het internet. Nu bestaat over het algemeen overal wel een laag beveiliging. Maar deze volstaat niet altijd. Wij leggen dit graag uit door de ogen van een digitale inbreker zodat je begrijpt waarom je een betere risicoinschatting kan maken en we samen jouw digitale omgeving kunnen beschermen.

Online Trainingen

Cyber Security Particulier

 

Informatiebeveiliging voor particulieren. Pragmatisch en doelgericht. Eerst leer je de motivatie van de aanvaller en vervolgens gaan we samen je informatiebeveiliging verbeteren. We nemen hierbij verschillende online accounts mee.

binnenkort

Cyber Security Zakelijk

 

Informatiebeveiliging voor de zakelijke gebruiker. Hiermee bedoelen wij er is beleid er zijn regels. We gaan uit van een groter inzicht. Deze cursus is theoretisch. Aan het eind van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname.

binnenkort

perspectief van de aanvaller

 

Om je kennis te laten maken met ons aanbod dan kan je hier een korte gratis introductie cursus volgen. Hier vertellen we over de risico's van het gebruik van computers. Toegankelijk voor iedereen, je hebt hier geen voorkennis nodig.

binnenkort

Klassikale Trainingen

Cyber Security particulier

 

In deze training gaan we actief bezig om de bekendste accounts en systeem instellingen optimaal in te stellen. We gaan uitzoeken of je wachtwoorden ooit gelekt zijn. Deze training is hoofdzakelijk interessant voor particulieren. Pragmatisch bezig om zo je eigen veiligheid in 3 uur tijd enorm te vergroten. Je hebt een persoonlijke laptop inodig.

Neem contact op

Security Awareness

 

In deze training laten we de motivatie en bezigheden van de aanvaller zien. Hierdoor creëren we inzicht en begrip voor de door de organisatie genomen beveiligings maatregelen en/of beleid en maken we iedereen bewust van de bestaande gevaren en hoe hiermee om te gaan. Voor deze cursus ontvang je een certificaat.

Neem contact op

Combinatie Training

 

Een combinatie van beide trainingen omvat niet enkel de gevaren en hoe je te wapenen maar ook hoe je je accounts instelt. Het hoe en waarom van systeem updates, privacy instellingen, crypto lockers, het darkweb, hacken en social engineering. Een training voor thuis en op de zaak. Voor deze cursus ontvang je een certificaat.

Neem contact op

"Let’s face it: the future is now. We are already living in a cyber society, so we need to stop ignoring it or pretending that is not affecting us."

- Marco Ciapelli