Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
ONDERWERP:

Opstellen van een beleid in je organisatie ter bescherming van je assets.

Doelgroep:

MKB

Security Beleid

Gezond verstand hebben we bijna allemaal. Gezond verstand hoe om te gaan met informatie en informatiebeveiliging in de vorm van gedragsregels voor het gebruik van devices hoe om te gaan met informatie en minimale eisen voor het gebruik van heeft niet iedere organisatie opgesteld. Soms is er angst voor bureaucratie of heerst er een gevoel dat het niet nodig is want ‘we doen het al 10 jaar op deze manier’. Beleid is geen bureaucratie het zijn regels. Mensen die een zwembad beheren hebben ook regels opgesteld niet duiken in het ondiepe water niet staan op de glijbaan en geen kinderen zonder zwemdiploma in het diepe. Helaas zijn deze regels ontstaan door schade en schande. Vervelende gebeurtenissen die je niet wil meemaken voordat je regels opstelt. Regels die wij mee kunnen helpen opstellen denk aan netwerk segmentatie gebruikers groepen minimale wachtwoord eisen omgaan met informatie en hoe te reageren in geval van een calamiteit.

 

Security Beleid

Quick Wins

 

Je kan zelf aan de hand van onze Cyber Security Self Assessment al een analyse opstellen om te bepalen wat er nog nodig is om tot een minimale inrichting van je security beleid te komen, wij beoordelen deze en komen met een stappenplan, zo kunnen samen snel en effectief maatregelen treffen om de GAP te sluiten.

Self Assessment

Beleid op maat

 

Wij helpen je snel en pragmatisch op weg. We scherpen je huidige beleid aan of stellen een nieuw beleid op. We introduceren een zelf verbeterend werkwijze door middel van P.D.C.A. En werken op basis risico analyses naar een Informatie Beveiliging Management Systeem wat door de gehele organisatie gedragen wordt.

neem contact op

certificeren

 

Wordt je door je cliënten gewezen op een keten verplichting? Dan bestaat de mogelijkheid dat je klant(en) gaan aansturen op een ISO certificering of een ISAE verklaring. Geen van beide zijn heel spannend, maar hebben wel impact. Wij begeleiden je van het bepalen van de scope tot certificering / verklaring.

meer over certificeren

"When it comes to data protection, small businesses tend to be less well prepared. They have less to invest in getting it right. They don’t have compliance teams or data protection officers. But small organisations often process a lot of personal data, and the reputation and liability risks are just as real."

- ELIZABETH DENHAM