Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Auteur:
datum:
Categorie:
tags:

Voorstellen: Eelco Warta

eelco

Eelco is een echte werkbij met een uiterst creatieve geest. Altijd op zoek naar verbetering, wetende dat deze zoek tocht nooit zal eindigen. Deze wijze past Eelco toe op alles wat hij aanpakt. Deze manier van continue verbeteren is iets wat onze klanten elke keer weer op prijs stellen. Deze doorzetter geeft niet op en werkt door tot het gewenste resultaat is behaald.

Tijdens zijn jaren bij de ABN Amro werd al snel duidelijk wat hij in zijn mars had. Daar nam hij graag de processen en tooling onder handen, weer op zoek naar beter, sneller, en natuurlijk efficienter. Eerst tooling om trades makkelijker te boeken, maar al snel breidde de tooling zich uit over elke stap in het dagelijks proces, met als motto, doe je het dagelijks, doe het dan geautomatiseerd waar dat kan!

Bij Aegon werden zijn vaardigheden als ontwikkelaar verder uitgediept en maakte hij kennis met de integratie van Xml in Excel. De vele Excel applicaties van zijn hand maakten het werk voor zijn eindgebruikers vele malen prettiger. Waar automatisering taken kan overnemen kan de eindgebruiker zich focussen op de core taken, zo blijft ook voor de eindgebruiker de functie uitdagend.

Bij de Rabobank heeft Eelco onder anderen een geautomatiseerde zelf controlerende change procedure voor de rekenstraat gemaakt die de ontwikkeling van de applicatie enorm versneld heeft. Als het niet te automatiseren valt heb je Eelco nog niet gesproken.

Onze automatiseerder pur sang. Met een groot begrip van financiële materie en een begrip van Excel en VBA waar geen einde aan lijkt te komen. Pragmatiek staat voorop en het doel van de klant is altijd nummer een.

Eelco is iemand die je in je automatiseringsteam wil hebben. Hij ziet door de bomen het bos en voelt zicht thuis in dynamische en complexe omgevingen. Hij omarmt alle waardes die wij als organisatie zo waardevol vinden, pragmatisch, praktisch, effectief, aanpakker en effectieve teamplayer.

Neem jij Eelco mee in je ontwikkel traject?

Neem contact met ons op.