Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Auteur:
datum:
Categorie:
tags:

WeExcel.nl en de weg naar ons nieuwe uiterlijk

Een nieuw gezicht

Soms is het tijd voor een nieuw gezicht. Voor WeExcel was dat moment begin 2022. Een nieuw gezicht dat meer duidelijkheid geeft, een gezicht dat weergeeft wie wij zijn en waar we voor staan. Daarom hebben we onze website een volledige makeover gegeven. Ik neem jullie graag mee in hoe dit tot stand gekomen is.

WeExcel bestaat uit een aantal basis concepten en opvattingen die wij hanteren bij alles wat we doen. Dit weerspiegelen wij in vier kleuren, twee blauw tinten en twee grijs tinten, waarbij donkerblauw het prominentste aanwezig is.  

  • Donkerblauw staat voor professionalisme, zekerheid en formaliteit, het is volwassen en roept vertrouwen op.

Dit is waar WeExcel op gebouwd is en wat van toepassing is op alle aspecten van WeExcel.

Donkerblauw vind je dus terug in de gehele website, in de kleuren van de lettertypes, de overlay van de foto’s, de kleuren in foto’s en achtergrond kleuren. Niet als hoofdkleur maar als ondersteuning van.

De pijlers van WeExcel

  • Core, onze homepage

We hebben eerst bedacht waar we voor staan, wat we willen bereiken en hoe we dat willen uitvoeren. Dit vatten we samen in CORE, want dit vinden we zo belangrijk dat we dit willen benoemen. In de basis willen we innoveren en groeien op een stabiele wijze, natuurlijke groei. Schouders eronder en werken, laten zien wat we kunnen en vertrouwen dat het voortgezegd zal worden. Dit beelden we uit met behulp van de foto van J. West die hij gemaakt heeft van een groep vrienden die samen van de New River Gorge afdalen in West Virginia. Het geeft weer wat wij zijn en wat we doen en hoe we het doen, dynamisch, samen, ervoor gaan, plezier en bovenal agile. We dalen samen af, werken hard en hebben plezier terwijl we het aan het doen zijn.

Om dit te benadrukken hebben we de kleur groen gekozen, groen staat voor stabiliteit, groei en een connectie met de natuur, uiteraard met een blauwe overlay van professionalisme, zekerheid en formaliteit.

Hier introduceren we ook direct onze diensten, helder en duidelijk. Development, security en consultancy.

  1. Development, samen ontwikkelen

Hier maakt het heldere groen plaats voor blauw en lichtblauw, de kleur van rust, vertrouwen en openheid. En dat is precies de manier hoe wij ontwikkelen. Rust in het vaststellen van de doelen, vertrouwen in het samen behalen van de doelen en openheid over hoe we dat gaan realiseren. Wij werken agile, wij leveren geen product maar een dienst, onze dienst is dat wij je gaan helpen je wensen te realiseren.

2. Security, samen veiliger werken

Informatiebeveiliging is een sport, iets met passie, intensiteit en snelheid. Hier hebben we rood voor genomen en als onderliggende thema de Formule1. Niet in de laatste plaats omdat we fan zijn van onze Nederlandse wereldkampioen. Informatiebeveiliging en normeringen vereisen vaak een andere manier van denken en werken voor organisaties, denken vanuit risico’s. Met een geplande zorgvuldigheid taken uitvoeren en diensten aanbieden, continue verbeteren. Dit kan en wil je alleen maar doen met toewijding en passie anders verlies je momentum, en momentum wil je aanhouden, de continue verbetering blijven voeden. Samen veiliger werken. Beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen en de vertrouwelijkheid garanderen.

3. Consulting, visie en advies

Hier hebben we gekozen voor oranje, niet omdat we chauvinistisch zijn maar omdat oranje speelsheid, vitaliteit en vriendelijkheid uitstraalt, iets wat wij willen uitstralen in onze consultancy bezigheden. Wij werken al jarenlang binnen de automatisering en security, en hierbij leren wij elke dag wel iets nieuws. We komen graag assisteren in het realiseren van je visie. Als achtergrond foto hebben we hier een luchtige versie van een standup gekozen.

WeExcel nu

De site waar je nu naar kijkt is gegroeid vanuit het initiële vastleggen van de kleuren in het volgende plaatje:

Zo kan je van A naar B gaan om uiteindelijk bij het einde aan te komen. Wij zijn blij met het resultaat en werken verder. Misschien komen we elkaar een keer tegen. Wij hebben er in ieder geval zin aan! Wellicht tot snel!